tiistai 17. maaliskuuta 2009

Nukkuminen on kivaa!

Tänään on taas herätty hyvissä ajoin ja keretty jo vähän narskuttamaan takkapuitten kaarnaa ja lasipullookin on maistettu, mut se ei ollukka hyvää ni sitte siirryttiin mun saunatakkiin, joka on pehmee ja varmaan tosi hyvän makunen... Nyt nukutaan niin tyytyväisenä omalla paikallaan, kun ei mun jaloissa oikein voinu kovin pitkään maata, ku mun pitää muutaki tehdä, ku vaan istua.
Parin tunnin päästä olis ruoka-aika ja sit jaksaa taas hölmöillä ja käydä vähä pihalla tutkimassa paikkoja, jos vaikka tänäänki mentäs moikkaan sitä naapurin rotikkaa. Ikävä kyllä taas on ilma viilentyny jonkun verran, ni ei voi ihan niin hirveesti siä pihalla toohottaa, mut pääasia, että ees vähäsen.
Donnasta on tullu tosi utelias tuol pihalla, kun vertaa ens alkuun, ku ei millään tykänny olla pihalla ja nyt taas menee ihan ite edellä uusiin paikkoihin. Se on ruvennu tajuumaan jo senki, että kun ottaa pannan käteen ja sanoo "pissalle" ni sillon pääsee pihalle.
Eilen se istu, ku pyys, mut se voi olla kyllä ihan sattumaakin... Meinaan se istuu ihan automaattisesti aina :D
Vieraita ihmisiä se vähän karsastaa, mut sit ku ottaa sen ensin syliin ja vie lähelle, ni kohta se menee jo ihan oma-alotteisesti kattomaan ja sen jälkeen maistamaan sukkia. Väsyneenä Donna ei reagoi ihmisiin mitenkään, oli tuttuja tai ei.
Eilen punnittiin Donna taas ja vaaka näytti noin 6,5 kg, eli ei oo ruokahalu ainaka hukkunu mihkään. Ihan oikeesti, kesken nukkumisenki, ku se kuulee et ruokakuppi kilahtaa ni heti juoksee ja pomppii ku aropupu keittiöön ja pyörii jaloissa niin kauan, että se ruokakuppi on siä omalla paikallaan.
Donna on keksiny keinon mennä äitin ja iskän sänkyynki, ku se onki matalampi, ku normaalit sängyt... Nii, neiti tekee silleen, et ku mä meen esim. suihkuun ni sillä välin se kiipee sänkyyn nukkuun ja heti ku suihkun ovi aukee ni se pomppaa pois sieltä, ku tietää ettei sängyssä saa olla... ja monen monta kertaa sitä sitte nostellaan omalle petille, joka on heti siinä sängyn vieressä... Mut kai se sit vaan on niin, että kaikki kielletty on kivaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti