sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Hölmöilyä...


Iskä, äiti ja Donna päikkäreillä :) Kuva on otettu ihan hetki sitten!
Vähän on taas jääny tää kirjottaminen, eli pitääpä päivittää meitinkin kuulumisia taas! :)
Viime punnituksen aikana Donnan paino näytti 9 kg, mut emmä omilla silmillä kyllä juurikaan oo huomannu, että se ois lihonu/kasvanu, ehkä se tietty vaikuttaa, kun vauvelia näkee melkein jatkuvasti.
Oikeesti kyllä ennemminkin luulis ettei se pääse millään kerryttään painoo, kun se touhuu niin kauheesti pitkin päivää... Kun se kerta hokas, että aina, ku lelu tuodaan jollekkin, ni se myös heitetään ja sitte sitä juostaan tukka putkella hakemaan... Tähän leikkiin on liitetty istu-käsky, joka menee jo ihan OK:sti perille. Pitäis pikkuhiljaa alottaa tassun antaminen ja maahan-käskyt myös, nii ja (edelliseen kommentointiin viitaten) myöskin se paikka-käsky.
Hassua muuten, että Donna arastelee muita koiria, kun on kumminki sisaruskatraansa kanssa ollu ekat kaks kuukautta, ni nyt sitte ei millään mee toisten luokse... Kaippa se siihenkin sitten tottuu ajan kanssa. Toisaalta, en kyllä hirveesti ihmettele sen takia, että säikähti sillon ekalla kerralla sitä naapurin isoo koiraa, mut kyl Donna tosi mialuusti temmeltää pitkin pihaa ja juoksee lumihangissa, niin ettei koirasta näy muutaku hihna vaan, ku se uppoo tonne isoihin hankiin.
Omasta mielestä kaikista raivostuttavin leikki Donnan kans on se, että kun tullaan pihalta ni pitää ruveta repimään sitä omaa hihnaa, mut siihen kikka kolmosena on taktiikka, että päästää hihnasta irti ni ei se sitä kauaa jaksa retuuttaa, ku ei se yksin ookka niin kivaa puuhaa...
Sitä kyl ihmettelen suuresti, että kuinka voi tyhjät vessapaperirullat olla niin mielenkiintosia, hohhoh... mun käsittääkseni Donnan piti olla koira eikä hamsteri?!! Ku se kerta niistä tykkää ni mikäs siinä sitte niitä sille antaessa, kun se vaan silppuaa ne ja jättää pitkin ja poikin. Niitä pikku palasia on muuten toooosi kiva noukkia pitkin taloo ;)
... Mutta jokatapauksessa, se on ihana koira:) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti