lauantai 14. maaliskuuta 2009

Eiks me leikitäkkä?


Donna saa hassuja hepulikohtauksia välillä, ku se innostuu ihan liikaa ja riehaantuu. Juoksee pitkin taloo, eikä kerkee aina jarruttaan ajoissa, ni törmää seinään tai tuoliin yms.
Sit ku sen ottaa syliin rauhottuun, ni innostuu vaan kahta kauheemmin ja koittaa purra sormia, paitaa tai ihan mitä vaan mistä saa kii... Välillä se koittaa purra omaa tassuansaki :D
Sit ku hepulit on ohi niin Donna menee vaan nukkumaan pariks tunniks ja sit seuraavan kerran, ku se herää ni ei välttämättä oo mitään merkkejä siitä, että sillä mitää hepuleita olis ollukka.
Kyä huomaa, et iskä on tullu taas kotiin, ku koira ei kiinnitä huomioo mihinkään tai kehenkään muuhun! Tua ne nytki makaa sohvalla ja koira yrittää päästä narskuttaan iskän nenää... Se on meinaan muaki purru pariin kertaan, ja voin sanoo, et se SATTUU!... Mutta onhan se ihan ymmärrettävää, että pentu ei ymmärrä viä kunnolla mitä saa tehdä ja mitä ei.
Eilen se löysi mun vanhat aamutossut ja innostu niistä ihan valtavasti, varsinki ku niis on sellaset lehmät mitkä saa puhumaan... Se toinen lehmä sanoo "I love you" niin Donna nappaa sitä niskasta kii ja rökittää oikeen kunnolla, noh, eräänlaista rakastamista kai sekin on :D
Jepujep, kirjottelen myöhemmin taas lisää... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti