tiistai 26. toukokuuta 2009

Kesäfiilikset


Tuorein kuva on eiliseltä :)
Tossa Donna tykkää aina istuskella ja katella maailman menoo... Mäkikadulla kun kulkee suht paljon ihmisiä ja eläimiä ni niitä on aina niin kiva seurata!
Ja siitä kulkee aina naapurin Aatuki. Aatu on siis parin talon päässä asuva mäyräkoira, josta on tullu ihan selvästi Donnan paras kaveri!
Blogin päivittäminen on näin kesäkuumalla ollu vähä hiljasempaa, kun ollaan melkein oltu menossa tossa pihalla ja tehty vaikka mitä!
Meille tuli tohon pihalle tollanen "suihkulähde" ja se toimii oikeesti tosi kätevänä juoma-automaattina Donnalle, vissii se vesi sit maistuu paremmalta, kun se tulee siitä lähteestä.
Vaikka se on kyllä oikeesti ihan sitä samaa vettä mitä on laitettu sen juomakippoon :D
Nyt on käyny silleen hassusti muutamana iltana, että ensin Donna oksensi äitin ja iskän sänkyyn niin, että kaikki patjat jne. meni pesuun... Okei, ei siinä mitään, vahinkoja sattuu kaikille...
Mut sit seuraavana, tai sitä seuraavana yönä Donna pissas sinne sänkyyn. Sitä ei oo tapahtunu kertaaka aikasemmin, mut nyt kävi semmone pikkunen moka sitte, ja toistaseks Donnan pääsy sinne sänkyyn on estetty. Eikä oo ollu mitään ongelmaa nukkua sohvalla, yhtään ei oo kitissy eikä ees käyny kattomassa, että pääsiskö sinne sänkyyn vai ei.
Paljon on tullu uusia leluja ja niitä onki tosi kiva kalvaa, ku noita hampaita on alkanu lähtemään, viikonloppuna lähti jo yks kulmahammaskin, eikä koira oo ollu moksiskaan, mitä nyt kalvamis-into on vähän lisääntyny... Paitsi sormia se on vähä jättäny enemmän rauhaan, kiitos vaan vinkistä Akille ;)
Naapurin haukkujen kanssa kun on pihalla temmelletty niin nyt on parina kertana tullu kovemman leikkimisen jälkeen pään tutinaa, joka on kyllä menny ohitte sitte sillä, että on hetken hieronu niskaa. Tosin Donna ite taitaa ymmärtää, et makaamalla se tutina menee ohi, et vissii se on jotain lihasjuttua sitte, ku ei se rentona tutise yhtään, mut sitku nostaa päätä ni johan vatkaaminen alkaa.
Eikä ne tutinat oo kyllä kestäny, ku jotain ihan muutamia minuutteja ja sit taas ollaa ja mennää niinku ei mitää... Se ei vaan oo kauheen kivan näköstä :(
Jepsan, mut kai se on taas mentävä leikkimään neitokaisen kanssa... Se on nimittäin oppinu semmosen tavan, että nousee tohon ekoille rapuille ja pistää etutassut aidan päälle ja uikuttaa vähä aikaa, ni heti mä tuun alas kattoon, et mikä on hätänä... Yleensä se sit jo kantaa lelua tai jotain mukanansa, eli pakko se sit on leikkiä ku toinen niin nätisti pyytää! :D

1 kommentti:

  1. No auts, onpas neito ollut "kerkiiväinen", syövät paljon ruohoa ym. mikä saattaa laittaa oksuttaan, mutta että kehtaa vielä pissatakin, hyi hyi!! No ne hajut kyllä usein houkuttelee petivaatteissa merkkaan sen omankin tuoksun sinne, ei kiva! Juoksujen aikaan saattaa vahinkoja tulla, mutta Donnalla nyt ei vielä sentään siitä kyse :)) Hunajaa kannattaa antaa, jos tutisee, voipi olla verensokerin laskuakin, hieronta on hyvä kanssa, jos niskat jumittaa! Tuliko kutsu perille?

    VastaaPoista