maanantai 6. huhtikuuta 2009

Uutisia!

Perjantaina oli tosiaan Donnan rokotus, se meni ihan hyvin. Mitä nyt neiti vähän murisi stetoskoopille, mut anto kuitenki tohtorin kattoo hampaisiin... ja ihan hyvin pysy paikallaan vaikka se nainen siinä sen stetoskoopin kans hääräskin.
Eläinlääkäri anto vaan sellasen ohjeen, et mialuusti mahdollisimman paljon eri ihmiset kattelis niitä hampaita ja nostelis tassuja ja vaikka mitä, et Donna pääsee siitä arkuudestaan sitte eroon... Kyllä sitä tässä paljon on yritetty ihmisille sanoo, et aina ku tuutte kylään ni rohkeesti vaan touhuun koiran kans, ja kyllä ne ihmisetkin on sitten pikku hiljaa oppinu ;)
Nyt ollaan monena päivänä vietetty jo pitempiä aikoja ulkona, kun on lämpömittari näyttäny noin +6 astetta, ja kyllä siä onki sit ollu kivaa tutkiskella ja häärätä pensaissa ja puskissa... ja tietty käydä moikkaamassa naapureita.

MUTTA... Kaikista paras tulee tässä... DONNA ON OPPINU ANTAAN TASSUA!!! Hähää, se on niin söpö ku läppäsee tassulla.. wäääääääääh, siitä tarttis saada kuva, mut en tiijä sit et onnistuukoos se :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti